(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada malakaviy o‘quv amaliyot jarayonida bo‘lajak tarbiyachilarni kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishning didaktik ta’minoti, amaliyot jarayonida bo‘lajak tarbiyachilarning kasbiy kompetensiyasi rivojlantirish usullari, amaliyot jarayonida qo‘llaniladigan texnologiyalar ilmiy nazariy jihatdan yoritilgan.