(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bachadon fibroidlari reproduktiv yoshdagi ayollarda keng tarqalgan benign o‘smalardir. Farmakologik boshqarish usullari fibroid simptomlarini kamaytirish, qon ketishini nazorat qilish va fibroid hajmini sekinlashtirishga qaratilgan. Ushbu maqolada farmakologik terapiya turlari, ularning samaradorligi, afzalliklari va cheklovlari batafsil ko‘rib chiqilgan.