(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu moqolada “Yashil” iqtisodiyotning yo‘nalishlaridan biri “Yashil” logistika haqida so‘z yuritiladi. Yashil logistika iqtisodiyotda qanday o‘rin egallaydi uning oddiy logistikadan farqi nimada, uning afzalliklari va kamchiliklari haqida so‘z yuritiladi. Hamda transmilliy korporatsiyalar qanay kompaniyalar va qanday kompaniyalarni transmilliy korporatsiyalarga kirishini ko‘rib chiqamiz, shuningdek ularning logistikaga qo‘shgan xissalari va yashil iqtisodiyot bo‘yicha qanday amaliy ishlari olib borganligi bayon qilinadi. Ushbu maqola orqali yashil logistik korporatsiylar haqida ma’lumotlarga ega bo‘lasiz va bu yo‘nalishda kamchilik va to‘siqalarga yechimlar beramiz.