(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Leksemaning miyaning til xotirasi qismidagi ramzida (ifoda jihati haqidagi axboratga birkitilgan holda) mazmun jihati haqidagi axborat ham mavjud bo‘ladi. Leksemaning mazmun jihatida ikki hodisa farqlanadi: