(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yuz-jag‘ jarrohligi sohasida uchraydigan jarohatlar, ularning turlari, klinik belgilari, tashxis qo‘yish usullari va zamonaviy davolash yondashuvlari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, jarohatlarning anatomik, fiziologik va funksional oqibatlari, shikastlanishdan keyingi reabilitatsiya masalalari ham yoritilgan.