(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada O`zbekiston xalq shoiri Usmon Azim she’riyatida folklorizm asosidagi metaforalarning talqini ilmiy jihatdan tahlil etilgan. Shoirning folklorizm yo`nalishidagi mahorati o`rganilgan.