(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Qishloq xo’jaligida foydalaniladigan suv tejamkor gidrogellar tarixi, foydalilik xususiyati, tarkibi, qayerlarda qo’llanishi , qo’llashda afzalligi, bioparchalanishi va yaroqlilik muddatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Siztez qilingan gidrogellar variantlari keltirilgan.