(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada metodik tavsiyalar maktabgacha ta’lim muassasalarida pedagogik innovatsiyalar asosida axloqiy qadriyatlarni shakllantirish jarayoniga oid nazariy va amaliy yondashuvlar tahlil qilingan. Bolalarda halollik, mehr-oqibat, do‘stlik, vatanparvarlik kabi axloqiy fazilatlarni rivojlantirishda interfaol metodlar va innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash bo‘yicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.