(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada biznes va boshqaruv tizimida raqamli texnologiyalarning joriy etilishi natijasida yuzaga kelayotgan zamonaviy muammolar va ularning boshqaruv samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Raqamli transformatsiya jarayonida kiberxavfsizlik, raqamli kompetensiyalarni rivojlantirish hamda avtomatlashtirish oqibatida yuzaga kelayotgan ijtimoiy-iqtisodiy muammolar o‘rganiladi. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar asosida raqamli boshqaruvni takomillashtirish, strategik rejalashtirishga doir amaliy yechimlar taklif etiladi.