(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada til ta’limining o‘ziga chambarchas bog’liq bo’lgan adabiyot bilan bog’lab ta’lim berish usullari haqida bir qancha metodlar ko’rib chiqiladi. Ta’limda bir fan ikkinchisini qoplagani kabi, tilni adabiyotga bog’lash o’quvchi ongida bilimni samarali eslab qolishga yordam beradi.