(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Davlat soliq qo‘mitasining faoliyatini tartibga soluvchi me’yoriy-huquqiy asoslar, ularning iqtisodiy boshqaruv tizimidagi o‘rni hamda soliq siyosatini samarali amalga oshirishdagi ahamiyati tahlil etilgan. Maqolada so‘nggi yillarda soliq sohasida qabul qilingan qonunlar, Prezident farmonlari, hukumat qarorlari va normativ-huquqiy hujjatlar asosida DSQ faoliyatining modernizatsiyasi hamda raqamli boshqaruv tizimining joriy etilishi haqida so‘z yuritiladi.