(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bozor iqtisodiyotining ijtimoiy yo’naltirilganligi aholining xohish-istaklarining o’zgaruvchan tuzilmasi doirasida va mintaqaviy mablag’larni to’plash, tizimlashtirish va sarflashning yangi usullari va vositalarini izlashni talab qiladi.