(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalari kutubxona xodimlarining me’yoriy hujjatlari, ularning huquqiy asoslari, amaliy qo‘llanilishi va istiqbolli rejalashtirish tizimi tahlil qilinadi. Kutubxona faoliyatini samarali boshqarish, me’yoriy hujjatlar bilan ishlash madaniyatini shakllantirish hamda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan.