(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada saraton kasalligini erta tashxislash, samarali davolash va oldini olish yo‘nalishlarida so‘nggi yillarda erishilgan yutuqlar, shuningdek, bu yutuqlarning klinik amaliyotga integratsiyasi tahlil qilinadi. Kirish qismida saratonning global salomatlikka ta’siri va onkologik tadqiqotlar sohasida yuzaga kelayotgan yangi chaqiriqlar ko‘rib chiqiladi.