(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada qurilish sohasida xizmat ko‘rsatuvchi korxonalar faoliyatini innovatsion texnologiyalar asosida rivojlantirish masalalari yoritilgan. Unda zamonaviy raqamli texnologiyalar, avtomatlashtirilgan boshqaruv tizimlari, qurilish jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari va samaradorlikka ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar orqali korxonalarda mehnat unumdorligini oshirish, sifatni yaxshilash hamda xarajatlarni kamaytirish imkoniyatlari ko‘rsatib o‘tilgan. Tadqiqotda ilg‘or xorijiy tajribalar asosida qurilish xizmatlarini modernizatsiya qilishning amaliy yo‘nalishlari taklif etilgan.