(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola osmirlarda nizolarni boshqarish ko‘nikmalari va adaptiv xulqning rivojlanish jarayonini psixologik nuqtai nazardan tahlil qiladi. Tadqiqot natijalari ko‘rsatadiki, samarali nizolarni boshqarish ko‘nikmalari va moslashuvchan xulq shaxsning ijtimoiy va psixologik rivojlanishiga sezilarli ta’sir ko‘rsatadi.