(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ijodiy fikrlashni rivojlantirishning nazariy asoslari va amaliy usullari yoritilgan. Ijodiy fikrlashni shakllantirishda muammoli o‘qitish, interfaol metodlar, o‘yin texnologiyalari hamda o‘qituvchining shaxsiy yondashuvi muhim omil sifatida ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, zamonaviy axborot texnologiyalarining ijodkorlikni qo‘llab quvvatlashdagi roli tahlil qilinadi.