(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda yurtimizda amalga oshirilgan islohotlar natijasida barcha sohalarda, jumladan, ijtimoiy - iqtisodiy, madaniy-ma’rifiy shuningdеk, ta’lim tizimida ham kеskin o’zgarishlar yuz bеrmoqda. Ta’lim tizimimizda amalga oshirilayotgan ulkan islohotlar yosh avlodni ta’lim olishida ilm-fan, texnika-tehnologiyaning eng so’nggi yutuqlaridan boxabar qilib, mukammal ta’lim jarayonini tashkil etishga zamin hozirlab kelmoqda.