(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada media savodxonlikni shakllantirish jarayonida ota-onalarning pedagogik o‘rni yoritilgan. Bolalarda tanqidiy fikrlash, axborotni to‘g‘ri tahlil qilish va raqamli muhitda xavfsiz harakatlanish ko‘nikmalarini rivojlantirishda oilaning, ayniqsa ota-onalarning roli muhim ahamiyat kasb etadi. Tadqiqotda ota-onalarning media madaniyatini oshirish orqali yosh avlodni noto‘g‘ri axborotdan himoya qilish yo‘llari tahlil qilinadi hamda samarali pedagogik tavsiyalar beriladi.