(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada axborot madaniyatining inson hayotidagi ahamiyati, uning shakllanish omillari hamda zamonaviy jamiyatda axborot bilan ishlash madaniyatining axloqiy, ijtimoiy va texnologik jihatlari tahlil qilingan. Axborot oqimlari sharoitida shaxsning media va axborot savodxonligini rivojlantirish zaruriyati yoritiladi. Shuningdek, raqamli asrda axborot bilan to‘g‘ri munosabatda bo‘lishning afzalliklari va xavflari haqida fikr yuritiladi.