(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada homiladorlik davrida ayol organizmida yuz beradigan o‘zgarishlar, ular bilan bog‘liq bo‘lgan kasalliklar, ularning oqibatlari va profilaktik choralar haqida ma’lumot berilgan. Maqolada homilador ayollar salomatligini saqlash, to‘g‘ri ovqatlanish, psixologik holatni barqarorlashtirish va tibbiy nazoratning ahamiyati yoritilgan.