(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Xalq shoiri Erkin Vohidov she’riyatning ham barmoq, ham aruz, ham sarbast birdek yuksak saviyada ijod qilgan. Adib asarlarida she’r va shoir haqidagi qarashlar bayon etilgan. Erkin Vohidov ijodi va u yaratgan asarlar adabiyotimiz tarixidagi nodir hodisa sifatida o’quvchilar ma’naviyatini boyitishga, ularning estetik didini o’stirishga xizmat qilishi sababli ta’lim-tarbiya amaliyotida ulardan o’z o’rnida va unumli foydalanish maqsadga muvofiq.