(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar tili va internet slengining hozirgi davrdagi o’zgarishlari lingvistik nuqtayi nazardan tahlil qilinadi. Internet ijtimoiy tarmoqlar, bloglar va ommaviy axborot vositalari orqali yoshlar tili va madaniyatiga bevosita ta’sir ko’rsatmoqda. Maqolada slengning paydo bo’lish sabablari, ularning leksik-semantik va pragmatik xususiyatlari, shuningdek, yoshlarning nutq madaniyatidagi o’zgarishlar misollar va faktlar asosida ko’rib chiqiladi.