(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ishchi yuzaning еyilish xususiyatiga qarab, polimеr iplarni yigiruvchi mashina vallarning еyilgan yuzalarini tiklashning samarali tеxnologiyalari ko’rib chiqiladi. Ta’mirlash ishlab chiqarish sharoitida ularni amalga oshirish imkoniyati bilan bu sohada eng maqsadli va ekologik xavfsiz еchimlar ajratildi.