(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola innovatsion texnologiyalarni ta’lim jarayoniga integratsiya qilishning samarali yo‘llarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Innovatsion texnologiyalar zamonaviy ta’lim tizimida ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilar va talabalarning bilim olish jarayonini qiziqarli va interaktiv qilish imkoniyatini beradi. Ushbu jarayon ta’lim mazmunini boyitish, ta’lim berish usullarini takomillashtirish va o‘quvchilarning mustaqil fikrlash qobiliyatini rivojlantirishga xizmat qiladi.