(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola talabalarda internetda uchrayotgan noto‘g‘ri ma’lumotlarning tarqalishini oldini olishda media savodxonlikning o‘rni va ahamiyatini o‘rganadi. Maqolada media savodxonlikning asosiy komponentlari, talabalar duch keladigan onlayn xavflar va ularni kamaytirish strategiyalari tahlil qilingan.