(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim sohasida kechayotgan innovatsion jarayonlarning mohiyati, ularning zamonaviy jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni, o‘qituvchilarning innovatsion faoliyatini tashkil etish va boshqarish mexanizmlari keng yoritilgan. Maqolada innovatsion texnologiyalarning o‘quv jarayoniga ta’siri, raqamli ta’lim vositalarining afzalliklari hamda pedagogik innovatsiyalarni joriy etishdagi dolzarb masalalar tahlil qilinadi.