(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ta’lim tizimida o‘quvchilarning tadbirkorlik va biznes ko‘nikmalarini rivojlantirishda zamonaviy usullardan samarali foydalanib kelayotgan professional ta’lim muassalari faoliyati hisoblanadi. O‘zbekistonda kasb-hunar ta’limi sharoitida tadbirkorlik va biznes ta’lim tizimini qamrab oladi. Bunda mavjud usullar va o‘quv dasturlarini tahlil qilish, ularning samaradorligini baholash, shuningdek, tadbirkorlik va biznes sohasida kadrlar tayyorlash jarayonini takomillashtirishga qaratilgan innovatsion yondashuv va amaliyotlarni o‘rganish kiradi.