(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning ingliz tili darslarida gapirish ko‘nikmalarini rivojlantirish jarayonida uchraydigan asosiy psixologik to‘siqlar, ularning kelib chiqish sabablari va bartaraf etishning zamonaviy metodlari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Nutqiy faollikni oshirishga xizmat qiluvchi kommunikativ yondashuv, motivatsion texnologiyalar, o‘yin metodlari, rol o‘ynash hamda kichik guruhlarda ishlash usullarining samaradorligi yoritiladi