(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola maktab geografiya maydonchasining ahamiyati, uni jihozlash tartibi va unda olib boriladigan o‘quv mashg‘ulotlari haqida ma’lumot beradi. Maqolada geografiya maydonchasining o‘quv jarayonidagi roli hamda o‘quvchilarning tabiiy geografik ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, maktab geografiya maydonchasini samarali tashkil etish uchun zarur bo‘lgan jihozlar, uskunalar va amaliy mashg‘ulotlarning uslublari haqida tavsiyalar beriladi. Mavzu o‘quv jarayonida interaktiv va amaliy ta’lim usullarini qo‘llash imkoniyatlarini oshirishga yordam beradi.