(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi kunda ta’lim sohasida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ta’lim jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilish uchun yangi texnologiyalarni joriy etish, o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirish va ularning o‘z-o‘zini rivojlantirish imkoniyatlarini kengaytirish zarur. Ushbu maqolada yangi innovatsion dars texnologiyalari, ularning afzalliklari va ta’lim jarayoniga ta’siri haqida so‘z yuritamiz.