(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda O`zbekistonda ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlarning mazmuni va ularning ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishdagi ahamiyati tahlil qilingan.