(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini, xususan nemis tilini o’yin metodlari orqali o’rgatishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi. Bola psixologiyasi, o’yin faoliyatining o’quv jarayonidagi o’rni, til o’rganishga bo’lgan qiziqishni uyg’otish, eshitish va ko’rish orqali idrokni rivojlantirish, shuningdek, pedagoglar uchun metodik tavsiyalar keltiriladi. Tadqiqotda real dars namunalariga, ilg’or tajribalarga va ta’limiy innovatsiyalarga asoslangan yondashuvlar bayon qilinadi.