(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Sun’iy intellekt yordamida test topshiriqlarini yaratish ta’lim jarayonining samaradorligini oshirish uchun zamonaviy yondashuvlardan biridir. Bugungi kunda texnologiya barcha sohalarga singib borayotgani sababli, ta’lim sohasida ham innovatsion yechimlar ko‘plab imkoniyatlarni ochmoqda. Sun’iy intellekt test topshiriqlarini avtomatik tarzda shakllantirish, test mazmunini doimiy yangilab borish, testni individual tarzda moslashtirish va baholash jarayonini soddalashtirish imkoniyatini beradi. An’anaviy usullardan farqli ravishda, sun’iy intellekt asosidagi tizimlar o‘quvchilar bilimini aniqroq va tezkor baholashga xizmat qiladi.