(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada “yosh mutaxassis” tushunchasining mohiyati, alohida xususiyatlari, bu borada ilmiy jamoatchilik va siyosiy doiralarda olib borilgan faoliyat to‘g‘risida fikr yuritiladi hamda mazkur masalada taklif kiritiladi.