(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada xorijiy tillarni o‘qitishda elektron ta’lim (e-learning)ning ahamiyati, uning ta’lim jarayonidagi roli va samaradorligi tahlil qilinadi. Elektron ta’lim vositalari yordamida talabalar interaktiv tarzda bilim olishi, o‘zlashtirish jarayonini tezlashtirishi va mustaqil ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirishi mumkin. Shu bilan birga, maqolada elektron ta’limning xorijiy tillar metodikasidagi innovatsion yondashuvlari ham muhokama qilinadi.