(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada muloqot va kommunikatsiyaning nazariy asoslari, turlari va funksiyalari yoritilgan. Shuningdek, kommunikatsiya madaniyati va uning jamiyatdagi ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilinadi.