(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ma’naviy qadriyatlarini, buyuk mafkura, olam va jamiyat insonparvarlik qarashlari, davlat va jamiyat boshqaruvi, davlatdagi burch, bilim va zakovatning qadri, halollik, hurmat, oqibat, odob.