XORAZM ARXEOLOGIK-ETNOGRAFIK EKSPEDITSIYASI MATERIALLARI ETNOGRAFIK MANBA SIFATIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Xorazm arxeologik-etnografiya ekspeditsiyasi a’zolari K.L.Zadixina va T.A.Jdankolarning izlanishlari jarayonida yig’ilgan etnografik materiallar va ularning ahamiyati haqida so’z boradi.