DUNYO STANDARTI BO’YICHA BOLALAR MEHNATI VA MEHNAT EXSPLUATATSIYASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
bolalar mehnati va mehnat ekspluatatsiyasi — bu global muammo bo'lib, u millionlab bolalarning hayoti va kelajagiga salbiy ta'sir ko'rsatadi.Bolalar mehnati va ekspluatatsiyasi global miqyosda jiddiy muammo bo'lib qolmoqda. Har bir bola xavfsiz va sog'lom sharoitlarda o'sishi, ta'lim olishi va o'z potensialini amalga oshirishi kerak.