USTRUSHONANING SHAHARSOZLIK MADANIYATI SHAKLLANISHI (ANTIK DAVRIDAN TO O’RTA ASRLARGACHA) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Ustrushona hududida shaharsozlik xususiyatlar va antik davridan to o‘rta asrlargacha bo‘lgan shaharlar  misolida o‘rganilgan.