MASOFAVIY TA’LIM JARAYONIDA KOMMUNIKATIV KOMPЕTЕNTLIGINI QO‘LLASH TENDENSIYALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada masofaviy ta’lim jarayonida kommunikativ kompetentlikni rivojlantirish va qo‘llashning dolzarb jihatlari, mavjud muammolar hamda zamonaviy tendensiyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalar vositasida samarali muloqot muhitini yaratish usullari ko‘rib chiqiladi.