IJTIMOIY TARMOQLAR HAQIDA MALUMOT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ijtimoiy tarmoqlar - bu foydalanuvchilarga virtual muhitda muloqot qilish, ma'lumot almashish va turli kontent yaratish imkoniyatini beruvchi internet platformalaridir. Ular zamonaviy kommunikatsiyaning asosiy vositasi bo'lib, odamlarning o'zaro aloqasi, yangiliklar tarqatishi, biznes olib borishi va ijodiy faoliyat yuritishida muhim rol o'ynaydi. Ijtimoiy tarmoqlar jamiyatning turli sohalariga, jumladan ta'lim, siyosat, marketing va madaniyatga sezilarli ta'sir ko'rsatmoqda. Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarning asosiy xususiyatlari, turlari, afzalliklari va kamchiliklari haqida umumiy ma'lumot beradi.