INTERNET XIZMATLARIDAN FOYDALANISH, MA'LUMOTLARNI IZLASH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada internet xizmatlaridan foydalanishning ahamiyati va imkoniyatlari haqida fikr yuritiladi. Xususan, internet orqali ma’lumotlarni tezkor izlash, turli sohalarda kerakli manbalardan foydalanish, onlayn ta’lim va elektron xizmatlardan samarali foydalanishning afzalliklari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, axborot qidirish tizimlarining ishlash prinsiplari, ulardan samarali foydalanish usullari va internetda ishonchli manbalarni ajratish muammolari ham tahlil qilinadi.