INTENSIV CHORVACHILIK MAJMUALARIDA BIOXAVFSIZLIK TIZIMLARINI OPTIMALLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada intensiv chorvachilik majmualarida bioxavfsizlik  tizimlarini optimallashtirish keltirilgan.