ARAB TILSHUNOSLIGI HAQIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada    arab tilining boshqa tillardan farqi va o’ziga xos xususiyatlarini hamda asosiy yo’nlishlari haqida. Su bilan birga, Arab tilshunosligini o’rganish uchun kerak boladigan bo’limlar va ularning  ahamiyati, paydo bo’lish tarixini haqida gap olib boriladi.