KLISHE TUSHUNCHASI VA UNING TILSHUNOSLIK HAMDA ADABIYOTSHUNOSLIKDAGI O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada klishe tushunchasining mazmuni, til tizimidagi o'rni, uning jamiyatdagi muloqot vazifalari hamda adabiy jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, ularning boshqa nutq birliklaridan farqi hamda semantik va pragmatik xususiyatlari yortiladi.