“MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI RAHBAR KADRLAR ZAXIRASINI SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH” (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida rahbar kadrlar zaxirasini shakllantirish zaruriyati, boshqaruv samaradorligini oshirishga qaratilgan mexanizmlar, yetakchilik kompetensiyalarini rivojlantirish hamda rahbarlar tayyorlashning ilmiy-nazariy asoslari yoritiladi. Shuningdek, kadrlar zaxirasini shakllantirishda kompetensiyaviy yondashuv, innovatsion boshqaruv texnologiyalari va raqamli menejmentning ahamiyati tahlil qilinadi.