TEXNIKUMLARDA SIFATLI TA’LIMNI TASHKIL ETISH STRATEGIYALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola texnikumlarda sifatli ta’limni tashkil etish strategiyalarini tahlil qiladi. Maqolada innovatsion pedagogik metodlar, raqamli texnologiyalarni integratsiya qilish, pedagogik monitoring va individual yondashuv, o‘quvchilarning motivatsiyasi va psixologik tayyorgarligi hamda kasbiy yo‘nalishga moslashtirilgan o‘quv dasturlari kabi ta’lim sifatini oshirishning asosiy omillari yoritib berilgan. Maqola texnikum rahbarlari va pedagoglariga ta’lim jarayonini samarali tashkil etish va o‘quvchilarning bilimlarini ongli va mustahkam egallashini ta’minlashga yordam berishga mo‘ljallangan.