PROFILAKTIKA INSPEKTORINING AHOLI ORTASIDA SANITARIYA- GIGIYENAGA OID HUQUQBUZARLIKLAR BOYICHA FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada profilaktika inspektorining sanitariya-gigiyena sohasidagi huquqbuzarliklarni aniqlash va oldini olishdagi roli, faoliyatini takomillashtirish yo‘llari va aholining sog‘lig‘ini himoya qilishdagi samarali metodlar tahlil qilinadi. Ishda amaliy misollar, mavjud qonunchilik asoslari va profilaktika inspektori faoliyatining samaradorligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.